Leeratelier in Deventer

Sinds november 2019 is de inrichting van het leeratelier buitenhuis van start gegaan. Er waren mooie ambities. Vanuit huis zou dat nooit gaan lukken.

Naast het ontwerpen van mooie tassen was het ook de bedoeling om een sociaal bedrijf neer te zetten. Mensen met een creatieve inslag die om welke reden niet makkelijk aan de slag kunnen komen een plek te geven in het werkatelier. Dat kan natuurlijk nooit vanuit huis.
 
Inmiddels ben ik druk bezig dit te realiseren met een aantal partijen in Deventer. Als eerste is hieruit een prachtig project ontstaan. De Hanzetas. Verbinden, duurzaamheid en sociaal ondernemen staan hierbij voorop.
 
Vanaf september hoop ik dat de eerste plek ingevuld wordt voor iemand die met mij kan meedraaien om op deze wijze de kans te vergroten naar de arbeidsmarkt. Hier wordt ik blij van.
 
Naast mooie tassen maken voor de particuliere markt werk ik ook voor de zakelijke markt op maat. Zoek jij een functioneel, maar zeker ook een mooi Design? Ik ga graag met ondernemers om de tafel om iets prachtigs te ontwerpen. Hiervoor kan je terecht op www.claca.design.
 
ClaCa Design is niet zomaar een leeratelier.
Verbinden, duurzaamheid en sociaal ondernemen is de kern van het bedrijf.
Leeratelier