Hieronder een aantal prachtige voorbeelden van maatwerk producten

a5 map

A5 notebook houder

Een duurzame leren hoes voor je notitieschrift met je eigen gekozen leer. Naast ruimte voor je schrift is er een van voor pennen en pasjes of visitekaartjes.

horloge_hoes

Gepersonaliseerde horloge hoes

Iets speciaals voor een mooie verzameling horloges. Dat is wat deze klant zocht. En het liefst ook nog gepersonaliseerd. Na wat schetsen zijn we tot het juiste model gekomen. We hebben samen het leer uitgekozen en ik ben aan de slag gegaan. Wie wil nou niet zijn kostbare spullen fijn en praktisch opgeborgen hebben?

Foedraal

Willem Veldwachter van WoodArt

Op maat gemaakte beitel hoezen voor Willem Veldwachter van Woodart. Een echte vakman gebruikt functionele producten.

"Eindelijk hoef ik in die bak niet meer te zoeken naar die beitels. Dat scheelt tijd zeg".

Yoga tas

Jacqueline van Vorrei

Jacqueline is trainer van mindfulness en meditatie. Dit doet ze op haar mooie eigen locatie, maar ook wel op externe locaties waar ze voor wordt ingehuurd. Ze neemt dan graag haar eigen yogamat en meditatiekussen mee. Vandaar dat ze bij mij terecht is gekomen met een speciale vraag om haar spullen op een praktische manier te vervoeren. Daaruit zijn deze prachtige duurzame leren yogatassen ontstaan.

Presentatie tas

Maatwerk - Hoezen voor essentiële oliën met bijpassende leren tas.

Zo kom je toch graag bij de klant! Je oliën in mooie hoezen. Makkelijk te vervoeren, uit te klappen en meteen mooi gepresenteerd. En hierbij meteen een tas op maat gemaakt. Een zeer tevreden klant.