Heb jij ook een hart voor maken en misschien ook wel circulariteit en hergebruik en zie jij mogelijkheden om als organisatie of maker samen te werken met ClaCa Design?

Dit kan op vele manier. We kunnen samen iets ontwikkelen. Misschien wil je gewoon inspiratie. Of heb jij een idee voor een project. Of wil je upgraden met je naai atelier.

Claudia, van ClaCa Design, is een pionier en altijd in voor een uitdaging op diverse gebieden en vind het heerlijk om samen nieuwe op te pakken. 

Onderwijs
Wil je een inspiratiesessie of workshop op school organiseren met betrekking tot het maken van tassen of werken met hergebruik van materialen? Ik kijk graag welke projecten we samen kunnen oppakken.

Makers
Ben jij als andere maker of ambachtswerker opzoek naar een medemaker voor projecten en denk je dat ClaCa Design hierbij aansluit?

Projecten
ClaCa Design ook voor projecten!
Wil je als Kringloop organisatie, Circulair Ambachtscentrum of instelling met naaiatelier samenwerken met @ClaCa Design om een circulair naaiatelier te ontwikkelen of naar een ander niveau tillen? Ik kijk graag met je mee om dit te bewerkstelligen.

Verkoopkanaal
Misschien ben je super enthousiast over de tassen van ClaCa Desig of de Circo collectie en heb jij een bijzondere plek om deze tassen te presenteren of te verkopen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen een winkel in de binnenstad te zijn. Misschien heb je in je hotel, museumwinkel, meubelzaak of andere locatie neem dan zeker contact op.

Circo Collectie
De Circo Collectie biedt ook vele mooie samenwerkingen. Lees hier het verhaal en laat je inspireren. Wie weet wat het ons gaat brengen.