Onderstaande producten hebben inmiddels een fijne bestemming gevonden.

Een aantal modellen zijn  na te bestellen in een andere kleur en/of samenstelling.
Heb je interesse? Neem dan gerust contact op.
Lees onderaan de pagina meer voor meer informatie.

Het kan zijn dat je even hebt gewacht met bestellen en de jouw tas die je graag wilde bestellen inmiddels is verkocht. Of misschien had je liever een andere kleur willen hebben.

Nabestellen van een aantal modellen die vast in de collectie zitten van ClaCa Design is natuurlijk mogelijk. Dit gaat met name over de werktassen en schoudertassen.

Voor nabestellingen wordt een meerprijs van 30% berekend i.v.m. de tijd voor het maatwerk. Neem gerust contact op indien je meer wilt weten. Contact opnemen kan o.a. via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan het atelier waar je meteen het leer kan uitzoeken voor de tas die je graag wenst.

Natuurlijk kan je ook regelmatig de website bezoeken. Er worden regelmatig nieuwe tassen geplaatst die zorgvuldig en met passie en liefde door Claudia zelf zijn samengesteld.

Heb je ook al eens op de pagina van de ‘Samples‘ gekeken? Hier vind je Prototypes of tassen met foutjes of een eenmalig model die niet in de collectie zal worden opgenomen voor een zachte prijs.