Tas voor yogamat & meditatiekussen
Op maat gemaakt voor Jacqueline Casagrande van Vorrei. Jacqueline geeft mindfulness & meditatie trainingen. Dit kan individueel en op maat, maar ook in kleine groepslessen. Haar doelgroepen zijn: Jongeren (specialisatie pubers en adolescenten), Volwassenen en Ouder(s)-verzorger(s) samen met kind(eren). Meer informatie is op haar website www.vorrei.nl te vinden.
vorrei.nl
Meditatiekussen tas
Ook deze prachtige tas is speciaal op maat ontworpen. Ga je mediteren dan heb je altijd je eigen kussen bij je. Hij is zowel op je rug als aan de voorzijde te dragen. Handig als je ook je Yoga mat mee wilt nemen.
Foedraal | beiteltas
Al timmerman of klusjesman wil je toch altijd je gereedschap goed opgeborgen hebben. Niet eindeloos zoeken in die grote bak, maar goed bewaard in een mooie hoes. In allerlei soorten en maten, net wat je nodig hebt, kan dit op maat gemaakt worden.
Meer info?
Leren werktas portfolio tas
Een prachtige portfoliotas op A3 formaat. Ideaal om documenten en tekeningen op grotor formaat mee te nemen. Ook je laptop past erin.
Ook een werktas op maat?
Previous
Next

Werktassen op maat gemaakt

Zowel heren als dames tassen kunnen op maat gemaakt worden. Dit zijn niet alleen laptoptassen of tassen om mee naar kantoor te gaan. Dit kan zijn van gereedschapstassen tot een heel specifieke tas die jij nodig hebt voor jouw werk.

Of je nou timmerman bent, in de sales werkt, je producten wilt presenteren of gewoon goed voor de dag wilt komen!

ClaCa Design vindt altijd wel een oplossing. Ik ga met jou zitten en kijk wat je nodig hebt en mooi vindt. Samen sparren en het idee uitwerken. Samen maken we er wat moois van.

Jouw werktas op maat gemaakt door ClaCa Design. Wie wil dat nou niet!