Aanbieding!

Basic Shopper 01

25,00

Een prachtige duurzame shopper.

Deze shopper is extra bijzonder en gemaakt van reclame banners van diverse bedrijven uit de regio stedendriehoek.
Om te voorkomen dat geschikte materialen als afval worden weggegooid zoekt ClaCa Design contact met diverse bedrijven om te laten zien dat hier nog prachtige functionele producten van gemaakt kunnen worden.

Deze basic shopper is zeker handig voor je boodschap, maar ook ideaal als strandtas, of met een hip woord ‘Beachtas, mede door het materiaal.
Elke banner is uniek. Je zult nooit een tweede hiervan zien. One of a Kind. Zoals vele ontwerpen uit de collectie van ClaCa Design.
Aan de voorzijde van de tas is nog een extra van. Handig voor sleutels of telefoon.

Voor deze tas is een banner van Solis gebruikt

Beschrijving

Duurzaamheid en hergebruik bij ClaCa Design

Voor ClaCa Design is het een uitdaging om ook te werken met hergebruik van materialen die zeker nog niet op zijn en waarbij het zonde is dat deze materialen in de afvalcontainer verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan reclame banners, leren jassen, leer van meubels of restanten van stoffeerderijen en ontmantelingsbedrijven van bankstellen. Ook worden oude bontjassen gebruikt. Let wel! ClaCa Design is geen voorstander van nieuw bont. Tenzij het van dieren komt die voor de voedsel industrie geslacht worden en waarbij de huid ook gebruikt wordt.

ClaCa Design is tegen verspilling. Alles gebruiken tot het echt op is en niet als nog bruikbaar materiaal op de afvalbelt terecht laten komen. Verbranden en vernietigen is vaak een kostbaar proces.

Hergebruik zit in mijn aard. Van kinds af aan al. Opmaken tot het op is.

Ook zoek ik verbinding met andere bedrijven in de regio Stedendriehoek die actief zijn met hergebruik of circulair ondernemen. En denk ik graag mee in ontwerp- en het maakproces van producten door materialen her te gebruiken. Naast leer kan je ook denken aan zeildoeken en werkkleding.

Mijn droom is om uiteindelijk als kleine ondernemer volledig circulair te kunnen werken.
En om te laten zien dat er prachtige duurzame tassen, een design product, gemaakt kan worden van restmaterialen.

En te laten zien dat er een prachtige duurzame tassen en een echt design product gemaakt kan worden van restmaterialen.

Extra informatie

Afmeting

55x30x20 cm (BxHxD)

Hengsels

45 cm lang