Circo Clutch 18

99,00

Zonder Clutch is de Circo Collectie natuurlijk niet compleet. Een mooie combi van jeans blauw leer met off-white.
De binnenvoering is van een circulaire jeansstof. En de tas is mooi afgewerkt met een bies.

Ga je een avond stappen of uit eten dan heb je niet zoveel nodig.
In deze clutch is precies voldoende ruimte voor je pasjes, je sleutel veilig achter de rits, je make-up en niet te vergeten je mobiel.

Met deze blitse tas kan je zeker shinen op een avondje uit.

Beschrijving

Circo Collectie

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte en circulaire materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer.Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambachts Netwerk “De WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Breedte

26 cm

Hoogte

14 cm

Riem

polsbandje

Kleur

Blauw
Off-white

Vakken

Ritsvak op achterpand
2x pashouder binnenzijde