Aanbieding!

Circo Mini Tasjes

49,00

Eenmalig is er een serie mini tasjes gemaakt in de Circo Collectie. 10 staande tasjes en 10 liggende tasjes.
Zoals je kan zien is elk tasje uniek en heeft het een flitsende groene binnenvoering en kan je het afsluiten met een magneetknoop.
Aan de binnenzijde zit ook nog een handige pashouder.

Verder is het mini tasje voorzien van fournituren in zilver, goud of brons.

Wil jij ook zon handig uniek tasje van ClaCa Design uit de Circo collectie? Wees er dan snel bij.

Scroll door de foto’s, kies je tasje en vermeld het nummer op de foto van het gekozen tasje bij het opmerkingenveld tijdens het bestellen.

Beschrijving

Circo Collectie

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte en circulaire materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer.Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambachts Netwerk “WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Staand tasje

Breed: 15 cm
Hoog: 20 cm

Lengte riem: 122 cm

Liggend tasje

Breed: 23 cm
Hoog: 15 cm

Lengte riem: 93 cm

Kleur

Alle tasjes zijn uniek en anders in kleur

Vakken

1x pashouder aan binnenzijde