Circo Schoudertas 17

149,00

Deze schoudertas heeft verticale banen in 4 kleuren. Een prachtige kleuren combinatie.

Een stijlvolle tas met een antraciet glimmende binnenvoering die makkelijk is af te nemen. De tas is comfortabel en handig qua formaat.

Een mooi detail zijn de ringen aan de riemen.
Binnenin is voldoende ruimte om je spullen mee te nemen.
De tas heeft de binnenin aan de achterzijde over de hele breedte een steekvak van 25 bij 15 cm.
Aan de voorzijde vind je nog 2 steekzakken van 12,5 bij 15 cm.

Beschrijving

Circo Collectie

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte en circulaire materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer.Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambachts Netwerk “De WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Kleur

Rood
Off-white
Blauw
Zwart

Afmetingen

Hoogte 25 cm
Breedte 25 cm

Vakken

3 steekvakken Binnenzijde
1x achterzijde 25×15 cm
2x voorzijde 12,5×15 cm

Riemen

Lengte 70 cm

Sluiting

Magneetknoop