Circo Shopper 005

139,00

Circo schoudertas / shopper

Een prachtige kleurrijke shopper met diagonale strepen heeft een mooie classy vintage uitstraling.
Een shopper waar je veel bekijks mee hebt bij een dagje shoppen. De tas is tijdloos en met de kleuren en het hele jaar door te dragen. Passend bij elke outfit.
Het is een fijne tas van een goede kwaliteit leer.

De tas is speciaal ontworpen voor de nieuwe Circo tassen lijn,
De tassen uit deze collectie zijn allen gemaakt met hergebruikt leer.

Aan de binnenzijde bevindt zich nog een extra steekvak. Deze tas heeft geen extra binnenvoering.

Beschrijving

Circo Collectie

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte en circulaire materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer.Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambachts Netwerk “De WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Kleur

Cognac
Off-White
Bruin
Zwart
Warm rood

Binnenzak

Breed 22 cm
Hoog – 20 cm

Afmeting

Breedte 34 cm
Hoogte 46 cm
Diep 7 cm

Riem

Lengte 85 cm
Breedte 2,5 cm