Aanbieding!

Circo werktas 008

205,00

Circo Werktas / laptoptas

Een praktische functionele werktas / laptoptas met een mooie uitstraling.
De tas is als crossbody te dragen, maar ook als schouder tas. Er zit een ruime verstelbare riem aan de tas.

De tas is onderdeel van de nieuwe circulaire collectie ‘Circo’ de nieuwe tassenlijn van van ClaCa Design.
De tassen uit deze collectie zijn allen gemaakt met hergebruikt leer. De voering is natuurlijk ook zorgvuldig gekozen en gemaakt van stof die afkomstig is van restpartijen.

In de werktas bevinden zich vier binnenvakken. Aan de achterzijde in de tas is het vak zo gemaakt dat er ruimte is voor een tablet of kleine laptop (33 cm breed x 23 cm hoog). Uitermate geschikt als werktas.
Aan de voorzijde in de tas bevinden zich nog 3 steekvakken, ieder 11 x 15 cm groot. Genoeg ruimte voor je brillen en telefoon of sleutels.
De bodemdiepte van de tas is 7 cm. Voldoende ruimte voor je lunch en andere spullen.

Als je goed kijkt zie je ook de voorliefde van Italië van de ontwerpster terug in de tas.

Beschrijving

Circo Collectie

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte en circulaire materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer.Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambachts Netwerk “De WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Kleur

Cognac
Groen
Off White
Bordeaux Rood
Zwart
Bruin

Zakken

4 vakken aan de binnenzijde
1x achterzijde – 34 x 23 cm
3x voorzijde – 11 x 150 cm

Afmeting

Breedte 36 cm
Hoogte 28 cm
Bodem 7 cm

Riem

Verstelbare riem
Maximale lengte 130 cm