Circo Werktas Shopper 023

249,00

Circo Werktas Shopper

Deze prachtige werktas/shopper is gemaakt is van hoogwaardig hergebruikt leer. Ook hier zie je weer hoe uniek zo’n combinatie is.
Deze gewilde dames tas is constant in ontwikkeling. In het begin van de collectie waren de strepen enkel verticaal en horizontaal.
Nu worden er ook iets meer speelse modellen gemaakt zoals je ziet met dit model.

Dit model is met verticale strepen gemaakt, maar niet even breed. De strepen zijn aan de onderkant iets smaller en lopen schuin naar boven waardoor er een mooi accent ontstaat in het model. Dit model is tweekleurig in de combinatie van donker bruin met cognac.
Ook hier is de tas prachtig afgestikt met beige garen.

De binnenvoering is beige en de zakken en het binnenbeleg zijn afgewerkt in cognac dat zeer stijlvol bij elkaar past.

In de werktas bevinden zich drie binnenvakken.
1x een binnenzak van 30 cm bij 20 cm. 2x 15 cm bij 20 cm (bxh).
De bodem van de tas is 30 cm bij 15 cm. Waardoor er voldoende ruimte is voor je lunch, kleine laptop en andere spullen.

De schouderbanden zijn 3 cm breed bij 70 cm lang. Comfortabel te dragen ook met een winterjas.

Dit model zal voor het eerst tijdens de “Week van de Circulaire Economie” van 6 t/m 11 februari 2023 getoond worden in Deventer en Zwolle.

Je kunt de tas deze maand bestellen in het kader van de “Week van de Circulaire Economie”met een aantrekkelijke korting.
De tas is enkel deze maand voor de prijs van € 249,- voor € 229,- verkrijgbaar.

Wil je de tas nu al bestellen? Dat kan. De tas wordt dan wel iets later verzonden aangezien de tas geëxposeerd wordt t/m 11 februari.

Natuurlijk sturen wij de tas daarna zo spoedig mogelijk op.

 

Beschrijving

Circo Collectie

Werktas, Shopper, Handtas, Clutch en mini tasjes

De Circo Collectie is de nieuwe duurzame tassen lijn van ClaCa Design.
Deze circulaire lijn is extra bijzonder doordat gewerkt wordt met hergebruikte materialen.
Je weet van te voren niet welk leer er beschikbaar is. Je werkt met wat je kan afnemen. Dat maakt dat elke tas een uniek karakter krijgt.

De leren tassen uit de Circo lijn zijn allen gemaakt van een prachtige kwaliteit hergebruikt leer. Ook de binnenvoering is gemaakt van restmaterialen. Het streven is uiteindelijk een tas te maken die volledig gemaakt is met hergebruikt en circulair materiaal tot in het kleinste detail.

Inmiddels zijn er mooie relaties ontstaan met verschillende bedrijven in de regio Deventer en Zwolle. Zo levert Noggus & Noggus uit Staphorst het leer en hangen de tassen in de Schatkamer in Ommen en Zwolle. In Deventer is er samenwerking met Kringloopbedrijf Het Goed en een aantal stoffeerders. Door deze samenwerking en het Circulaire Ambacht Netwerk “De WaardeRing” is ClaCa Design in staat om de Circulaire tassen verder te ontwikkelen. De Circo Collectie is meer dan alleen een tas. Het is een project om verbinding en samenwerking te creëren met onderwijs, bedrijven, makers en andere organisaties.

De droom van Claudia, grondlegger van ClaCa Design, is altijd geweest om een volledig circulaire tassen lijn op te zetten.
Dit heeft wat voeten in de aarde gehad en vele boeiende gesprekken, maar het is dankzij de fijne samenwerking met mooie partijen toch van de grond gekomen en flink in ontwikkeling. De collectie bestaat op dit moment uit een Werktas Shopper Handtas Clutch

Wil jij ook graag een Circo tas, maar je eigen combinatie uitzoeken? Dat kan natuur. Maak een afspraak en kom in het atelier kijken welke voorraad leer aanwezig is. We gaan dan samen aan de slag om jouw unieke tas samen te stellen.

Wij hopen dat je veel plezier zal beleven aan de prachtige unieke duurzame tassen collectie van ClaCa Design.

Extra informatie

Kleur

Donker Bruin
Cognac

Zakken

3 steekvakken aan de binnenzijde
1x achterzijde – 30 x 20 cm
2x voorzijde – 15 x 20 cm

Afmeting

Breedte bovenkant 43 cm

Hoogte 30 cm

Bodem 15 cm diep
Bodem 30 cm breed

Riem

Lengte 70 cm
Breedte 3 cm