Aanbieding!

Schoudertas Bont Leer Rood

89,00

Een leuk en toch bijzondere alledaagse schoudertas.
Ook als crossbodybag te dragen.

Wat de tas bijzonder maakt is het eenvoudige ontwerp, maar door het gebruik van het mooie bont en een bijpassende leersoort krijgt het een heel eigen uitstraling.
De binnenzijde is afgewerkt met een mooie bruine voeringstof en bevindt zich nog een steekvakje om snel je telefoon of bril te kunnen vinden.
De tas wordt afgesloten met een magneetsluiting. De riem is verstelbaar waardoor de tas op vele manieren te dragen is. Net wat je fijn vindt.

Als schoudertas, handtas of crossbodybag.

Artikelnummer: leren tas 027 Categorie: Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Duurzaamheid en hergebruik bij ClaCa Design

Voor ClaCa Design is het een uitdaging om ook te werken met hergebruik van materialen die zeker nog niet op zijn en waarbij het zonde is dat deze materialen in de afvalcontainer verdwijnen. Je kunt hierbij denken aan leren jassen, leer van meubels of restanten van stoffeerderijen en ontmantelingsbedrijven van bankstellen. Ook worden oude bontjassen gebruikt. Let wel! ClaCa Design is geen voorstander van nieuw bont. Tenzij het van dieren komt die voor de voedsel industrie geslacht worden en waarbij de huid ook gebruikt wordt.

ClaCa Design is tegen verspilling. Alles gebruiken tot het echt op is en niet als nog bruikbaar materiaal op de afvalbelt terecht laten komen. Verbranden en vernietigen is vaak een kostbaar proces.

Hergebruik zit in mijn aard. Van kinds af aan al. Opmaken tot het op is.

Ook zoek ik verbinding met andere bedrijven in de regio Stedendriehoek die actief zijn met hergebruik of circulair ondernemen. En denk ik graag mee in ontwerp- en het maakproces van producten door materialen her te gebruiken. Naast leer kan je ook denken aan zeildoeken en werkkleding.

Mijn droom is om uiteindelijk als kleine ondernemer volledig circulair te kunnen werken.
En om te laten zien dat er prachtige duurzame tassen, een design product gemaakt kan worden van restmaterialen.

Extra informatie

Breedte

20 cm

Hoogte

27 cm

Vakje

Telefoonvakje

Riem

Lengte totaal 125 cm
De riem is verstelbaar.